ENGINEERS MET PASSIE

ROMias is meer dan een job

Werken bij Romias

Romias oprichter Martijn Jansen had al op jonge leeftijd een sterke passie voor het automatiseren. Waarom je bezighouden met zware repeterende handelingen, als je die tijd ook kunt besteden aan het vergaren van nieuwe kennis en het oplossen van boeiende probleemstukken?

De natuurlijke behoefte om complexe problemen op te lossen is een passie geworden die aanstekelijk werkt. Dagelijks leveren onze specialistische engineers en programmeurs unieke oplossingen voor specifieke automatiseringsvraagstukken met passie voor uw rendement.


Bij Romias denken we graag anders en in oplossingen die kloppen en compleet zijn. We werken niet met standaard oplossingen. Dit geeft ons de flexibiliteit, maar ook de kracht om voor onze opdrachtgevers ook daadwerkelijk de volgende stap in automatisering te zijn.
Of het nu gaat om een standaard oplossing, logistieke oplossing of een klantspecifieke robottoepassing, automatiseren is voor de industrie een must met de huidige krapte op de arbeidsmarkt.

Door onze expertise en klantspecifieke marktbenadering hebben we afgelopen jaren sterk kunnen groeien en blijven we groeien.
Helaas kunnen we ons team van zo’n 30 vakidioten, met passie voor automatisering, niet aanvullen met robots. Dus zoeken we constant nieuwe mensen met een passie voor prestaties.

Romias is constant op zoek naar mensen die het verschil willen maken en een stap vooruit denken. Wij bieden veel vernieuwende uitdagingen in een internationale high-tech omgeving. Durf jij je hierin steeds verder te ontwikkelen?

Jouw persoonlijke groei is namelijk ook in ons belang en om dat te bereiken, kijken we samen voortdurend naar de best mogelijke begeleiding en opleidingsmogelijkheden.
Wij kennen geen managers, maar werken met no-nonsenss beslissers, die initiatief durven te nemen. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid wordt dan ook duidelijk gewaardeerd.
Ben jij niet bang voor een dagelijkse dosis Twentse nuchterheid, met een goede scheut humor en liefde voor belevenis?


Kom dan eens langs en wie weet werk jij binnenkort in een enthousiast en gedreven team, waarin jij mooie ambities kunt waarmaken en je eigen ideeën en initiatieven kunt realiseren!

Kom werken bij Romias. Vacature assemblage monteur voor robotsystemen, automatiseringsoplossingen

ONZE VACATURES

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!